REFERENTIES

Een selectie:

 

"Na het coachingstraject dat ik heb doorlopen bij Roald merk ik dat ik beter in staat ben om doelen voor mezelf te stellen, zowel zakelijk als privé."

(Ondernemer)

 

~

 

"Roalds sessies hebben me geleerd naar me zelf te kijken. Vertrouwen speelt daarin een belangrijke rol. Ik heb nu veel meer vertrouwen in m'n eigen kunnen. Roald heeft me duidelijk in mijn kracht gezet. Ik raad iedereen die worstelt met zijn eigen kunnen en zich afvraagt hoe je hier meer bewust van kunt zijn dit traject aan"
(Teamleider)

 

~

 

"Ik heb Roald ingehuurd om een coachingstraject te realiseren. Zijn werkwijze is vernieuwend en inspirerend. Dit doet hij door bewezen coachingsmethodieken toe te passen in zijn eigen stijl, die erg goed past bij zijn eigen echtheid en creativiteit. Roald weet gemakkelijk de juiste sfeer en omstandigheden te creëren en de trainee zo tot de kern te laten komen, waardoor coaching effectief, zinvol en leerzaam is. Aanrader!"
(Recruiter en Employer Brander)

 

~

 

"Roald is een prettige coach. Al wandelend in de natuur laat hij jou je verhaal vertellen en geeft hij ruimte om zelf na te denken over wat je hebt gezegd en wat dat betekent. Daarop komt hij met nuttige handreikingen over hoe je denkpatronen kunt aanpassen en hoe je om kunt gaan met de struikelblokken."
(Technisch professional)

 

~

"De koppeling tussen psychologische aspecten en de praktijk werkt zeer verhelderend, waarbij verbondenheid met het hier en nu gezocht wordt. Het traject zorgt voor nieuwe inzichten, zowel op persoonlijk als zakelijk vlak."
(Businessmanager)

 

~

"Tijdens de wandelingen, kanotochten en kampvuren geven de fijne en heldere gesprekken - maar ook de stiltes - je prima inzicht. Er worden goede handvatten geboden om weer op het juiste spoor te komen. Bewustwording dat je zelf het roer in handen moet nemen om te veranderen. Wanneer aan het einde van het traject de mist en Rook zijn opgetrokken, ervaar je weer helderheid en balans. Ik kan deze trajecten en de coach Roald als coach dan ook van harte aanbevelen."
(Adviseur onderwijslogistiek)