OVER ROALD ROOK

Roald Rook
Persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en groepsdynamiek zijn mijn oneindige inspiratiebronnen. Om mensen persoonlijk te laten groeien en samenwerkingen naar een hoger plan te tillen is mijn drijfveer en missie. Dit doe ik sinds 2010 met heel veel plezier en passie.
 
Ervaring
Uit ervaring weet ik dat het leven uit grote hoogtes en diepe dalen kan bestaan. Het geluk van een mooie en fijne relatie en 3 prachtige dochters tegenover het verliezen van mijn beide ouders toen ik 24 en 26 jaar was. Ook op werkgebied heb ik diverse fases doorlopen. In de 15 jaar als werknemer in de creatieve communicatiesector in de functie van art director en hoofd studio tot zelfstandig ondernemerschap heb ik van alles meegemaakt en ervaren. Dit en de liefde voor outdoor gebruik ik nu om op een no nonsense manier mensen en groepen te inspireren om maximaal gebruik te maken van unieke talenten en eigenschappen.

 

Eenvoud
Ik hou van eenvoud. Eenvoud staat namelijk voor terug naar de kern. Zoals het in de basis moet zijn. Zonder overbodige franje, belemmerende ballast of ingewikkelde identiteit. Als je vanuit dit principe leeft, werkt of communiceert ben je met de juiste dingen bezig, stroomt de authentieke energie en heb je aantrekkingskracht.

 

Wil je meer weten over mij en hoe mijn coaching jou verder kan helpen? Neem dan contact met mij op.

 

Er is altijd perspectief.

 

Roald Rook